Onze vacatures

Wat/wie is Endura

Endura is een Energiecoöperatie voor en door de inwoners, bedrijven en clubs van Harderwijk en Hierden. Het is een burgerinitiatief om in Harderwijk samen te werken aan de energietransitie. We  werken er aan om het energiegebruik in Harderwijk verduurzamen en verminderen. Endura levert en produceert energie uit hernieuwbare bronnen (zoals zon en wind), om kosten te besparen en CO2-uitstoot te reduceren.

Endura zoekt vrijwilligers die samen en onder (bege-)leiding van de directeur actief willen bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen.

Wie zoeken we

Iedereen die over de benodigde kennis, ervaring en vaardigheden beschikt is welkom! We willen graag ons leden- en medewerkersbestand meer divers maken. Daarom zouden we het geweldig vinden als we ons team kunnen versterken met vrouwen en jongeren. We stellen het op prijs als je bereid bent om je minstens een jaar, gemiddeld één dagdeel per 2 weken (meer mag natuurlijk ook!) in te zetten voor Endura.

 

Vacatures

Vrijwilliger communicatie

Energiecoöperatie Endura u.a. is op zoek naar een Vrijwillig(st)er voor de COMMUNICATIE. Om de projecten van Endura, de voortgang bij de energietransitie, VanGasLos gaan etc. goed tussen de oren te krijgen van de inwoners van Harderwijk en Hierden moet de boodschap, vlot, actueel en goed leesbaar worden verteld en herhaald. Daarvoor maken we gebruik van onze eigen website maar ook van de media die in de regio worden gelezen of gebruikt. Iemand die oog heeft voor de actualiteit en het leuk vindt om dat in Harderwijk en Hierden te verspreiden, via de diverse (social-) media, is van harte welkom.

Lees meer over deze vacature

Lijkt het je wat om die rol op je te nemen, laat het dan weten via info@endura-harderwijk.nl

 

Share This