SDE+ PROJECT ZONNEPARK
DE BRON BV HARDERWIJK

Projectinformatie SDE+ Project Zonnepark De Bron BV

Eigenaar:
Zonnepark De Bron BV

Locatie:
Daltonstraat 37
3846 BX Harderwijk

Meer over het SDE+ Project Zonnepark De Bron BV

Voorjaar 2020 is een aanvraag ingediend voor SDE+ subsidie voor dit zonnepark. De subsidie is inmiddels toegekend. Voor het te ontwikkelen zonnepark geldt hiermee een gegarandeerde opbrengstprijs voor de geproduceerde stroom van € 0,075 per opgewekte kWh voor de eerste 15 jaar.

Uit onderzoek is gebleken dat de daken van twee van de vier hallen geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. Een deel zal firma De Bron zelf gebruiken voor haar eigen duurzame stroomvoorziening. De rest van de daken kan Endura gebruiken.
 In 2022 wordt nog een nieuwe hal gebouwd die meteen geschikt wordt gemaakt voor het plaatsen van zonnepanelen. In totaal omvat het Endura-project 3300 zonnepanelen, waaraan de leden / inwoners van gemeente Harderwijk deel kunnen nemen.

Het rendement van het project kan oplopen tot 5%. De participanten kunnen een rendement verwachten van 3 tot 3,5% op de inleg. Het is al mogelijk om mee te doen met Zondelen vanaf € 100,-. Deelnemers kunnen maximaal voor 100 Zondelen inschrijven.

Zodra het mogelijk is, zullen we de inschrijving starten voor dit project. Het streven is hiermee te starten in september 2021.

Heeft u interesse om te participeren in dit project? Laat uw interesse blijken met een bericht via de knop hiernaast o.v.v. Deelname project Zonnenpark De Bron BV.

Share This