Endura Energie Spreekuur

Vanaf oktober 2023 start Endura met het Energie Spreekuur dat maandelijks elke 3e zaterdag van de maand zal worden gehouden van 10 tot 14 uur in California Harderwijk. We starten op zaterdag 21 oktober.

Datum:  Zaterdag 16 december
Tijd:        van 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: California, Deventerweg 2A Harderwijk

 

Wat is het energie spreekuur

Tijdens het Energie Spreekuur kun je langskomen voor vragen en advies over besparen op energie, over je energienota bijvoorbeeld, vragen over koude tocht in je huis of hoe je de CV-installatie kunt bijstellen. Van 10 tot 14 uur zitten enkele ervaren vrijwillige Energie Bespaaradviseurs uit Harderwijk voor je klaar om de meest uiteenlopende vragen over energie met je te bespreken. Neem je vragen mee. Of een huisbezoek daarna nuttig is, wordt op dat moment met je besproken.

Het Energie Spreekuur is helemaal gratis.

 

Waarom een energie spreekuur

Endura wil als lokale energiecoöperatie meer doen voor de Harderwijkers en Hierdenaren doen dan alleen samen stroom opwekken. We willen je informeren én helpen. Dat doen we met onze EnergieCafés, acties in de buurt en nu ook het Energie Spreekuur. “We zien nog steeds energie-armoede, mensen die te veel betalen voor gas en elektra. Die mensen willen wij helpen. En het aardige: daar is helemaal geen geld of dure apparatuur voor nodig. Besparen begint al met het beter instellen van je thermostaat en cv-ketel. Want wat je niet verbruikt hoef je ook niet te betalen. We merken dat veel mensen de instellingen niet durven veranderen. Daar kunnen onze energieadviseurs bij helpen. Zij geven ook andere handige energie-tips.”

 

Schuif ook aan

Loop gerust binnen bij het gratis Energie Spreekuur op de derde zaterdag van de maand. Als je je vooraf wilt aanmelden is dat prettig. Je kunt dan ook je vragen al delen. Mail ons op: advies@endura-harderwijk, onderwerp Energie Spreekuur

Share This