Meehelpen als vrijwilliger

Help jij ook mee aan de toekomst van een duurzaam Harderwijk en Hierden?
Zet je dan in als vrijwilliger voor Endura.

Wij zijn dé lokale energiecoöperatie in de gemeente Harderwijk. Samen energie opwekken, verduurzamen én verminderen. Zo versnellen we de lokale energietransitie. Als organisatie helpen we graag iedereen die vragen heeft rondom energie. Denk aan vragen over meedoen in onze zonneparken, zelf thuis energie opwekken of het besparen op onnodig verbruik.

Elke dag zijn onze vrijwilligers hiervoor aan het werk. Omdat er steeds vaker een beroep op hen wordt gedaan kunnen we wel wat ‘extra handen’ gebruiken. Help jij ons mee?

Lees hieronder hoe je kunt helpen en waar we naar op zoek zijn.

Herken je jezelf in één van onderstaande vacatures? Of wil je op een andere manier helpen? Neem dan even contact op met Martijn Mast. Hij is bestuurslid bij Endura. Stuur een email naar info@endura-harderwijk.nl. Hij neemt daarna contact met je op.

Sluit je aan bij

het Promotieteam

van Endura

Heb je een passie voor duurzaamheid en wil je je inzetten voor een duurzamer Harderwijk en Hierden? Word dan vrijwilliger bij ons promotieteam! Samen zetten we Endura op de kaart en werken we aan het vergroten van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid.

Ben jij de

bespaaradviseur

die we zoeken?

Heb je een passie voor duurzaamheid, (wat) kennis van energiebesparen en help je graag anderen? Word dan Energie Bespaaradviseur bij Endura. Als adviseur ondersteun je huishoudens bij het verduurzamen van hun woning en het verlagen van hun energierekening.

Word Energiemaatje:

maak een verschil

in het leven van anderen!

Heb jij een hart voor mensen en wil je een positieve impact maken in Harderwijk en Hierden? Word dan Energie Maatje bij Endura. Als Maatje houd je van de gezelschap van andere mensen en ben je waar nodig het steuntje in de rug voor anderen.

We zoeken een

betrokken coördinator!

Omdat we het team van Energie Bespaaradviseurs graag willen uitbreiden en we ook een team van Energie Maatjes willen opzetten, zijn we op zoek naar iemand die ons wil helpen dit te coördineren.

Ben jij onze

documentbeheerder?

Endura groeit! Naast de tientallen vrijwilligers die inmiddels actief zijn voor Endura groeien ook de data en documenten. Bij het ordenen en up-to-date houden kunnen we wel wat hulp gebruiken. Kom jij ons helpen?

Share This