LEUK DAT JE MEE WILT DOEN!

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden om je als lid bij Endura aan te sluiten. Je kunt het formulier gebruiken voor de aanmelding van je onderneming maar ook als particulier of vereniging.

WAAROM EEN LIDMAATSCHAP?

Als lid van Endura word je ondersteund bij veel facetten van je eigen energietransitie. Zo heeft Endura een warmtebeeld camera waar je als lid kosteloos gebruik van kunt maken om te onderzoeken of je huis geen “energielekken” heeft. Verder organiseert Endura minimaal 1 x per kwartaal een energiecafé. Hierin word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de energietransitie en vertellen Harderwijkers wat ze hebben gedaan om hun eigen huis te verduurzamen. En door lid te zijn van de coöperatie ondersteun je de activiteiten van Endura. Dit is o.a. het opzetten van grote collectieve zonneparken zoals zijn gebouwd op de manege Rantrime in Hierden en op een hal op het Bouw- en Infrapark in Harderwijk. In totaal liggen er ruim 2500 zonnnepanelen in deze zonneparken, en dat is goed voor het Elektriciteitsgebruik van 180 gezinnen in Harderwijk. Ons doel voor volgend jaar is om voor zo’n 250 gezinnen elektriciteit op te gaan wekken.

Energiecoöperatie Endura is een niet winst gedreven coöperatieve onderneming. De leden zijn eigenaar van het bedrijf. Door bundeling van krachten kunnen we samen onze doelen realiseren. Als lid praat en besluit je mee over de koers van Endura. Dat maakt Endura sterk en samen zorgen we er voor dat onze eigen omgeving verduurzaamd wordt met oog voor de lokale traditie en cultuur!

Daarom willen we graag dat jij lid wordt, zodat jij kan meebepalen!

Meer Doen?

Wil je naast je lidmaatschap meer doen, dan kun je je aanmelden als vrijwilliger voor één van onze werkgroepen. Zoek contact met Wim Sederel en hij kan je meer uitleggen over de mogelijkheden!
We zouden het leuk vinden als je meer wilt doen!

Incasso

Het lidmaatschap zal jaarlijks worden geïncasseerd en de eerste incasso zal plaats vinden aan het begin van het eerste nieuwe kwartaal. Lid worden in november of december kan natuurlijk altijd maar e contributie gaat pas in, in het volgende jaar.
Voor vragen over de incasso kun je terecht bij de Endura.

info@endura-harderwijk.nl of 06-51496245
Dhr.Mevr.
Geïnteresseerden uit een andere gemeente dan Harderwijk kunnen gebruik maken van een aantal van de diensten van Endura, maar hebben geen stemrecht.

Ik ben:
Particulier (€ 25,- / jr.)Bedrijf of Organisatie (€100,-/jr.(excl. BTW))

Ja, ik geef Endura toestemming om mijn lidmaatschapsbedrag automatisch te laten incasseren van mijn bank.

En ik sta achter de missie en doelstellingen van Endura en ga akkoord met paragraaf 3 (Leden en lidmaatschap) uit het Huishoudelijk Reglement.

Ik heb kennis genomen van het Privacybeleid van Endura en ga hiermee akkoord.

Hier kan je het Oprichtingsdocument van Endura met missie en doelstellingen downloaden en hier vind je het Huishoudelijk Reglement en het Privacybeleid.

Share This