LEUK DAT JE MEE WILT DOEN!

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden om je als lid bij Endura aan te sluiten. Je kunt het formulier gebruiken voor de aanmelding van je onderneming maar ook als particulier of vereniging.

WAAROM EEN LIDMAATSCHAP?

Een onderneming is in het algemeen eigendom van ondernemers of beleggers. Meestal heeft een onderneming als doel winst te maken voor de beleggers of ondernemers. Met andere woorden een niet-coöperatieve onderneming is winst gedreven. Bij Endura (een coöperatieve onderneming) ligt dit fundamenteel anders. De vereniging van eigenaren – de coöperatie – bestaat namelijk uit gebruikers (leden) van de onderneming. De leden zijn er niet primair op gericht om de onderneming winst te laten maken. De leden verwachten door de bundeling van krachten, samen bepaalde doelen te kunnen realiseren via de onderneming. Als lid praat en besluit je mee over de koers van Endura. Dat maakt Endura sterk en samen zorgen we er voor dat onze eigen omgeving verduurzaamd wordt met oog voor de lokale traditie en cultuur!

Daarom willen we graag dat jij lid wordt, zodat jij kan meebepalen!

Meer Doen?

Wil je naast je lidmaatschap meer doen, dan kun je je aanmelden als vrijwilliger voor één van onze werkgroepen. Zoek contact met Wim Sederel en hij kan je meer uitleggen over de mogelijkheden!
We zouden het leuk vinden als je meer wilt doen!

Incasso

De ledenincasso wordt verzorgd door de CAI Harderwijk.
Het lidmaatschap zal jaarlijks worden geïncasseerd en de eerste incasso zal plaats vinden aan het begin van het eerste nieuwe kwartaal.
Voor vragen over de incasso kun je terecht bij de CAI of Endura.

info[@]caiharderwijk.nl
info@endura-harderwijk.nl

06-51496245Dhr.Mevr.


Plaats: Gemeente Harderwijk & HierdenOverige

Geïnteresseerden uit andere gemeente kunnen gebruik maken van een aantal van de diensten, maar hebben geen stemrecht.

Ik ben:
Particulier (Contributie: € 25,- per jaar)Bedrijf of Organisatie (Contributie: € 100,- per jaar (excl. BTW))

Ja, ik geef Endura toestemming om mijn lidmaatschapsbedrag automatisch te laten incasseren van mijn bank.

En ik sta achter de missie en doelstellingen van Endura en ga akkoord met paragraaf 3 (Leden en lidmaatschap) uit het Huishoudelijk Reglement.

Ik heb kennis genomen van het Privacybeleid van Endura en ga hiermee akkoord.

Hier kan je het Oprichtingsdocument van Endura met missie en doelstellingen downloaden en hier vind je het Huishoudelijk Reglement en het Privacybeleid.

Share This