LEUK DAT JE WILT meeDOEN!

Via onderstaand formulier sluit je je als lid aan bij Endura en bouw je mee aan de toekomst van een duurzaam Harderwijk en Hierden. Dit kan als bewoner, onderneming, school, vereniging of stichting in gemeente Harderwijk.

Ik Doe Mee

Energiecoöperatie Endura Harderwijk

Met Endura help je mee aan de toekomst. Wij hebben ons ten doel gesteld om binnen één generatie alle energie die we in onze gemeente met elkaar gebruiken, ook hier samen op te wekken. Door ons verbruik steeds verder te verlagen en samen schone energie op te wekken, nemen we zelf verantwoordelijkheid voor ons eigen energiegebruik. Zo dragen we actief bij aan de toekomst en een leefbare omgeving.

Endura is strategisch duurzaamheidspartner van gemeente Harderwijk, is actief in lokale en regionale netwerken en praat mee aan diverse beleidstafels. Endura is vooral een coöperatie voor en door bewoners, bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen in Harderwijk en Hierden.

Help mee aan de toekomst van duurzaam harderwijk. Word lid of vrijwilliger van Endura

Wil je ook meepraten en actief meebouwen aan de toekomst met een duurzaam Harderwijk? Laat je stem horen, neem deel in onze projecten en activiteiten. Help onze EnergieCafés te organiseren, doe mee met onze bewonersacties of participeer in zonne-projecten. Sluit je als lid of vrijwilliger aan bij Endura. We hebben je enthousiasme, kennis, ervaring en inzet hard nodig. Samen kunnen we het verschil maken, met onze acties, initiatieven en projecten. Je bent van harte welkom.

Voor leden

Als lid van Endura word je ondersteund bij veel facetten van je eigen energietransitie. Zo delen we informatie en ervaringen, organiseren themabijeenkomsten en helpen je bij vragen om je energieverbruik te verminderen of mee te doen in een van onze zonnepark-projecten en Postcoderoos-projecten. Endura heeft ook een warmtebeeldcamera waar je als lid kosteloos gebruik van kunt maken om te onderzoeken of je huis geen ‘energielekken’ heeft. Verder ontvang je als Endura-lid diverse ledenkortingen bij locale partners op bijvoorbeeld een energielabel, warmtepomp of thuisbatterij. Alle ledenvoordelen op een rij.

In onze EnergieCafés word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond de energietransitie. Leden vertellen wat ze hebben gedaan om hun eigen huis te verduurzamen en deskundigen geven advies.

Energiecoöperatie Endura is een niet op winst gedreven coöperatieve vereniging. De leden zijn eigenaar. Door bundeling van krachten kunnen we samen onze doelen realiseren. Als lid praat en besluit je mee over de koers van Endura. Dat maakt Endura sterk en samen zorgen we er voor dat onze eigen omgeving verduurzaamd met oog voor de lokale traditie en cultuur!

Help Endura en word vrijwilliger

Elke dag zijn onze vrijwilligers aan het werk voor de toekomst van een duurzaam Harderwijk en Hierden. Omdat er steeds vaker een beroep op hen wordt gedaan kunnen we wel wat ‘extra handen’ gebruiken. Help jij ons mee? We hebben je enthousiasme, kennis, ervaring en inzet hard nodig. Samen kunnen we het verschil maken, met onze acties, initiatieven en projecten. Kijk hoe je als vrijwilliger kunt helpen. Lees onze vacatures.

 
  Dhr.Mevr.
  Geïnteresseerden uit een andere gemeente dan Harderwijk kunnen gebruik maken van een aantal van de diensten van Endura, maar hebben geen stemrecht.

  Ik ben:
  Particulier (€ 25,- / jr.)Bedrijf of Organisatie (€100,-/jr.(excl. BTW))

  Ja, ik geef Endura toestemming om mijn lidmaatschapsbedrag automatisch te laten incasseren van mijn bank.

  En ik sta achter de missie en doelstellingen van Endura en ga akkoord met paragraaf 3 (Leden en lidmaatschap) uit het Huishoudelijk Reglement.

  Ik heb kennis genomen van het Privacybeleid van Endura en ga hiermee akkoord.

  Hier kan je het Oprichtingsdocument van Endura met missie en doelstellingen downloaden en hier vind je het Huishoudelijk Reglement en het Privacybeleid.

  Contact

  Heb je vragen of wil je als vrijwilliger meedoen in een van onze werkgroepen. Bel of mail Wim Sederel.

   

  Incasso

  Het lidmaatschap wordt jaarlijks van de door jou opgegeven rekening geïncasseerd. Voorafgaand daaraan, ontvang je hierover een bericht. Voor vragen over de incasso kun je terecht bij de Endura: info@endura-harderwijk.nl of 06-51496245

  Share This