Endura en OM Nieuwe Energie

Een groot deel van de door de zonneparken van Endura opgewekte energie, wordt verkocht aan OM|Nieuwe Energie. OM is een coöperatie van de burgercoöperaties, die de door de lokale energiecoöperatie opgewekte energie, doorverkopen aan de consumenten.

Als je bij Endura|OM stroom afneemt weet je zeker dat de elektriciteit duurzaam is opgewekt, waarvan een deel ook hier lokaal. En je weet ook zeker dat de winst op de energieverkoop niet naar het buitenland weg vloeit, maar weer lokaal wordt gebruikt om duurzame energie op te wekken. De prijzen van Endura|OM zijn concurrerend en vergelijkbaar met andere ‘groene’ leveranciers.
We zijn zo het grootste energiecollectief van Nederland.

Hoe werkt Endura samen met OM-NIEUWE ENERGIE?

Wie energie afneemt via OM Nieuwe Energie stimuleert het lokaal opwekken van duurzame energie en daarmee ook de lokale economie. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe meer wij kunnen investeren in duurzame projecten bij jou in de buurt.

OM Nieuwe Energie wordt door de Consumentenbond en de Autoriteit Consument & Markt sinds 2015 jaarlijks verkozen tot één van de duurzaamste en duidelijkste energieleveranciers in Nederland!

 

Doe de Groene stroom checker

100% Groene Energie

100% van de winst voor jou als lid

Als deelnemer beslis je mee over onze koers. Je bent immers mede-eigenaar. Je helpt ons, door jouw deelname, met het behalen van onze doelstellingen en daarom deel je ook mee in de winst. Wordt daarom ook lid van Endura, het kost je nog geen 2,10 per maand.

ik doe mee! en word lid

100% van ons allemaal

Wij investeren in duurzame projecten om zoveel mogelijk groene energie in Harderwijk en Hierden op te wekken. Wij werken bij deze projecten samen met regionale bedrijven, zodat we zorg dragen voor de lokale economie. Natuurlijk kun jij mee-investeren. Hierdoor zorg je dat er meer projecten tot stand komen en het levert jou financiële winst op.

Hoe werkt het overstappen en wat zijn mijn kosten?

Achter de knop ‘bereken mijn kosten’ kun je met behulp van een rekenmodel snel zien wat je nieuwe energiekosten zijn. Je hoeft alleen je postode, huisnummer, type woning en aantal personen in je huishouden aan te geven.

De volgende stap in het rekenmodel is dat je aangeeft of je vast of variabel contract wilt hebben. Eventuele prijsconsequenties zie je direct. Door daarna je persoonlijke gegevens in te vullen, kun je de overstap naar Gas en Stroom via Endura afronden.

Wij regelen het verder voor je. Je merkt hier helemaal niks van. Behalve dat je vanaf de vastgestelde datum de facturen van OM Nieuwe Energie krijgt. Makkelijk toch?

Al 85 particuliere afnemers en 4 zakelijke afnemer gingen u voor – december 2022

Share This