100% Groene Energie

Het gas en de elektriciteit die wij bij OM Nieuwe energie inkopen, komt niet uit het buitenland. De energie is 100% groen in Nederland opgewekt die wij tegen scherpe tarieven kunnen leveren.

100% van de winst voor jou als lid

Als deelnemer beslis je mee over onze koers. Je bent immers mede-eigenaar. Je helpt ons, door jouw deelname, met het behalen van onze doelstellingen en daarom deel je ook mee in de winst. Wordt daarom ook lid van Endura, het kost je nog geen 2,10 per maand.

ik doe mee! en word lid

100% van ons allemaal

Wij investeren in duurzame projecten om zoveel mogelijk groene energie in Harderwijk en Hierden op te wekken. Wij werken bij deze projecten samen met regionale bedrijven, zodat we zorg dragen voor de lokale economie. Natuurlijk kun jij mee-investeren. Hierdoor zorg je dat er meer projecten tot stand komen en het levert jou financiële winst op.

Hoe werkt het overstappen en wat zijn mijn kosten?

Achter de knop ‘bereken mijn kosten’ kun je met behulp van een rekenmodel snel zien wat je nieuwe energiekosten zijn. Je hoeft alleen je postode, huisnummer, type woning en aantal personen in je huishouden aan te geven.

De volgende stap in het rekenmodel is dat je aangeeft of je vast of variabel contract wilt hebben. Eventuele prijsconsequenties zie je direct. Door daarna je persoonlijke gegevens in te vullen, kun je de overstap naar Gas en Stroom via Endura afronden.

Wij regelen het verder voor je. Je merkt hier helemaal niks van. Behalve dat je vanaf de vastgestelde datum de facturen van OM Nieuwe Energie krijgt. Makkelijk toch?

Al 27 particuliere afnemers en 1 zakelijke afnemer gingen u voor – maart 2018

Endura en OM Nieuwe Energie

 

Tot het zover is dat alles lokaal wordt opgewekt kopen wij gezamenlijk, onder de paraplu van OM NIEUWE ENERGIE, energie in, opgewekt in Nederland en tegen scherpe tarieven.
Het is ook de grootste energiecollectief van Nederland waar Endura samen met vele andere lokale energiecoöperaties aan mee doet.

Wie energie afneemt via OM Nieuwe Energie stimuleert het lokaal opwekken van duurzame energie en daarmee ook de lokale economie. Hoe meer mensen zich bij ons aansluiten hoe meer wij kunnen investeren in duurzame projecten bij jou in de buurt.

OM Nieuwe Energie is volgens de Consumentenbond en de Autoriteit Consument & Markt ook in 2017 weer één van de duurzaamste en duidelijkste energieleveranciers!

Share This