EnergieCafé Endura

Sinds 2016 bouwt Endura mee aan de toekomst van een duurzaam Harderwijk en Hierden. We hebben ons ten doel gesteld om binnen één generatie alle energie die we in onze gemeente met elkaar gebruiken, ook hier samen op te wekken.

Door ons energieverbruik steeds verder te verlagen en samen lokaal groene energie op te wekken én te gebruiken, nemen we zelf verantwoordelijkheid voor onze energiebehoefte. Zijn we onafhankelijk van energie van buiten de regio en Nederland. En dragen we actief bij aan de toekomst en een leefbare omgeving.

Endura is strategisch duurzaamheidspartner van gemeente Harderwijk, is actief in lokale en regionale netwerken en praat mee aan diverse beleidstafels. Endura is vooral een coöperatie voor en door bewonersbedrijvenscholen en andere lokale organisaties in Harderwijk en Hierden.

Een van onze activiteiten is het organiseren van het EnergieCafé in Harderwijk. Samen met deskundigen en lokale aanbieders die hun expertise delen praten we u bij over actuele onderwerpen, zodat u zelf aan de slag kunt. U bent van harte welkom.

EnergieCafé: Help! Mijn energierekening

maandag 10 oktober 2022
in samenwerking met gemeente Harderwijk

EnergieCafé Warmtepomp

woensdag 20 april 2022
in samenwerking met gemeente Harderwijk

EnergieCafé
Isoleren

12 oktober 2021

EnergieCafé Verduurzamen bedrijfspand

12 februari 2020

EnergieCafé
Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2018

EnergieCafé verduurzamen woning

20 februari 2019

Share This