Wat kan Endura voor een vereniging of stichting betekenen

Om te zorgen dat jullie zomin mogelijk van het budget aan energiekosten kwijt zijn, scannen wij de aansluiting om te controleren of deze bij het verbruik past. Daarnaast adviseren wij op welke manier u op uw energieverbruik kunt besparen.

Regeling Verlaagd Tarief

Via de Regeling Verlaagd Tarief (ook wel postcoderoos genoemd) bieden wij ook de mogelijkheid om zonnepanelen op het school- of clubgebouw te laten plaatsen. Dit houdt in dat als jullie zonnepanelen laten plaatsen ook de deelnemers uit de omliggende postcodes korting op energiebelasting ontvangen voor elke opgewekte kWh. Zo heeft niet alleen uw school of vereniging profijt van de groene energie met korting, maar ook de ouders van jullie leerlingen of leden van de club.

Advies

Daarnaast kunnen we adviseren of in jullie situatie heatpipes (zonneboilers) mogelijk zijn voor warmwatervoorziening om het pand te verwarmen en/of te kunnen douchen.

Groene Stroom

Wij leveren 100% groene energie, die in Nederland opgewekt is, tegen scherpe prijzen. Op termijn zullen wij het ook in Harderwijk opwekken. Leden van Endura kunnen gebruik maken van kortingen op verschillende diensten en producten van onze partners.

Wim Sederel, de directeur van Endura, kan jullie hierover meer informatie geven.

 

Share This