Endura zakelijk

 

WAT KAN ENDURA VOOR MIJ ALS ONDERNEMER BETEKENEN

Efficiënt en Duurzaam

Als ondernemer wil je zo efficiënt en duurzaam mogelijk jouw bedrijf runnen. Endura kan je hiermee een stap verder helpen, zowel financieel als dat het bijdraagt aan een beter milieu en een groener Harderwijk en Hierden. Wij zorgen dat meedoen meerwaarde oplevert. Dat doen we door je te adviseren over energiebesparende maatregelen aan de hand van een energiescan waarmee je een helder inzicht krijgt in mogelijke energiebesparingen, vermindering van de CO2 uitstoot en het terugbrengen van jouw energielasten. Ook kun je groene energie bij ons inkopen tegen scherpe tarieven. Wij kunnen aan de hand van jouw huidige energiecontract eenvoudig berekenen hoeveel dit voor jou per jaar oplevert. Daarnaast stap je hiermee over op 100% groene stroom, opgewekt in Nederland. Op termijn willen wij zorgen dat zoveel mogelijk groene stroom in Harderwijk en Hierden wordt opgewekt, waarmee we het lokale karakter van Endura willen bevestigen.

Regeling Verlaagd Tarief

Als je over een eigen bedrijfsgebouw beschikt, is het interessant om na te denken over zonnepanelen. Hiermee bespaar je nog meer op de energiekosten en laat je zien dat je een schone leefomgeving belangrijk vindt. Daarnaast kan de opgewekte energie ook ingezet worden voor naastgelegen bedrijven of voor omliggende huishoudens middels het beschikbaar stellen van jouw dak in combinatie met de Regeling Verlaagd Tarief (ook wel postcoderoos genoemd).

Advies

Wij kunnen je adviseren over het ontwerp van de zonnepanelen, over SDE-subsidie en de plaatsing ervan, maar we kunnen het ook helemaal voor je regelen. Als lid van Endura beslis je mee over de koers van onze coöperatie. Samen bepalen we in welke lokale, duurzame projecten geïnvesteerd wordt en kun je ook initiatieven aandragen.

Voor nog geen €8,50 per maand ben je met je bedrijf al lid van Endura. Als lid van Endura krijg je korting op producten en diensten van onze lokale partners, zoals ledverlichting, zonnepanelen en op de aanschaf van een CV-ketel. Daarnaast kun je ook financieel participeren in Endura.

Wim Sederel, de directeur van Endura, kan je hierover meer informatie geven.

Inwoner

Inwoner

ga naar pagina

Verenigingen / scholen

Verenigingen / scholen

ga naar pagina

Share This