Bespaar energie door het niet uit te gebruiken!

 

Minder energie en kosten door warmte binnen te houden.

 

Je energieverliezen GRATIS in beeld met een warmtecamera

Endura heeft de beschikking over de warmtecamera van uitstekende kwaliteit. Voor alle inwoners van Harderwijk en Hierden is het mogelijk om deze camera kosteloos in te zetten om energielekken in woningen op te sporen. Je mag dan uiteraard wel lid worden van Endura, maar wil je dat niet, geen probleem, dan komen we toch omdat we het belangrijk vinden dat iedereen de energieverliezen opspoort en verhelpt. Wel zal Endura je de nieuwsbrief toezenden en je informeren over de activiteiten van de Endura beweging: Heel Harderwijk en Hierden duurzaam! 

De aanschaf van deze camera is mogelijk gemaakt vanuit het Rabobank Samen Sterker Fonds in 2016.

Een aantal vrijwilligers is in staat om de camera te bedienen. Je kunt een verzoek indienen om je huis te laten scannen op warmtelekken. Duurzaam worden begint met minder energiegebruik en een scan van jouw woning met deze camera kan je helpen de energieverliezen te beperken.

De meest ideale periode om van je woning foto’s te make,  is als het temperatuurverschil tussen binnen- en buitenshuis het grootst zijn. Dus in de herfst- en de winterperiode.

Opgeven kan ieder moment. De ‘cameraman’ zal je bellen voor het maken van een afspraak.

Disclaimer
De warmtecamera is een middel om warmteverliezen op te sporen en wordt door Endura met zorg en naar beste kunnen gebruikt; aan de uitkomsten van het gebruik kunnen evenwel jegens Endura geen rechten worden ontleend; Endura kan daarvoor nooit aansprakelijk worden gesteld, in het bijzonder niet voor op basis van de uitkomsten gedane investeringen. 

Vul onderstaand formulier in en verzend het. We nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak voor een warmtescan.

    Ja, ik wil mijn huis graag geïnspecteerd hebben met een warmtecamera.

    Share This