Energie besparen door het niet uit te geven.

Meer met energie door te besparen op warmteverbruik.

Uw energieverliezen in beeld met een warmtecamera

Endura heeft de beschikking over de warmtecamera van uitstekende kwaliteit. Voor leden is het mogelijk om deze camera kosteloos in te zetten om energielekken in woningen op te sporen. De aanschaf van deze camera is mogelijk gemaakt vanuit het Rabobank Samen Sterker Fonds in 2016.

Een aantal vrijwilligers is in staat om de camera te bedienen. U kunt een verzoek indienen om uw huis te laten scannen op warmtelekken. Duurzaam worden begint met minder energiegebruik en een scan van uw woning met deze camera kan u helpen de energieverliezen te beperken.

De meest ideale periode om van uw woning foto’s te maken is als het temperatuurverschil tussen binnen en buiten uw huis het grootst zijn. Dus in de herfst- en de winterperiode.

I.v.m. het Corona-virus maken we op dit moment alleen foto’s van de buitenkant van de woning. Wil je meer dan alleen buitenfoto’s, dan wachten we graag tot de volgende koude periode, als de druk van het virus is verminderd.

Opgeven kan doorlopend en de ‘cameraman’ zal je dan bellen voor het maken van een afspraak.

Disclaimer
De warmtecamera is een middel om warmteverliezen op te sporen en wordt door Endura met zorg en naar beste kunnen gebruikt; aan de uitkomsten van het gebruik kunnen evenwel jegens Endura geen rechten worden ontleend; Endura kan daarvoor nooit aansprakelijk worden gesteld, in het bijzonder niet voor op basis van de uitkomsten gedane investeringen. 

Ja, ik wil mijn huis graag geïnspecteerd hebben met een warmtecamera.

Share This