Endura Ledenvoordeel

DUURZAAMHEID WONING BEPALEN MET ENERGIELABEL

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is. Eigenaren moeten bij verkoop en verhuur een energielabel afgeven. Dit geldt ook voor nieuwbouwwoningen en vakantiewoningen die verhuurd worden.

 

Energielabel kosten of kans?

Een energielabel kan voelen als extra kosten, maar het biedt ook juist kansen. Het label geeft inzicht in de energie-efficiëntie van de woning en toont besparingsmogelijkheden. Door energie te besparen, verlaag je je energierekening en verbeter je je ecologische voetafdruk. Investeren in een energiezuinig huis zal de waarde van je woning verhogen en aantrekkelijker maken voor kopers.

 

Endura ledenvoordeel

Het label is alleen verplicht bij verkoop of verhuur. Toch is het ook nuttig voor eigenaren die willen weten hoe energiezuinig hun huis is en waar nog verbeterpunten liggen. Daar wil Endura graag bij helpen en heeft lokale ondernemer Marc Dijkman van DBI energie bereid gevonden energie labels met ledenkorting aan te bieden. Genoemde prijzen gelden voor woningen tot ca. 175 m2. Voor grotere woningen geldt een meerprijs, welke wordt onderbouwd in een offerte.

 

Energielabel Endura Basis:
  • Inzicht in hoe zuinig de woning is. Classificatie van A++++ tot G en de factoren die een rol spelen.
  • Dit label voldoet aan alle eisen voor verkoop of verhuur van woningen.
  • Normaal tarief is € 325. Voor Endura-leden € 275 (incl. btw).

Energielabel Endura Plus:
  • Alle informatie van Endura Basis.
  • Aangevuld met de belangrijkste besparingsmogelijkheden. Met inzicht in het effect hiervan op de duurzaamheid en verbetering energielabel.
  • Speciaal voor Endura-leden: € 325 (incl. btw).

Energielabel Endura Extra:
  • Alle informatie van Endura Plus.
  • Aangevuld met een persoonlijk adviesgesprek van 1 uur. Bespreking van besparingsmogelijkheden en het effect op duurzaamheid. Advies over investeringen, kansen en subsidiemogelijkheden.
  • Speciaal voor Endura-leden: € 425 (incl. btw)

 

Maak gebruik van de ledenkorting

Een energielabel is een krachtig hulpmiddel. Het helpt bij energie-efficiëntie, kostenbesparing, milieuvriendelijkheid en waarde verhoging. Wil je gebruikmaken van deze korting? Mail je verzoek onder vermelding van ‘Ledenkorting energielabel’ naar info@endura-harderwijk.nl. Je ontvangt dan per e-mail een persoonlijke code met kortingsvoordeel bij DBI energie. Bij vertoon van deze mail zullen zij de korting in hun offerte meenemen.

Share This