Endura Ledenvoordeel

ENERGIE OPSLAAN MET THUISBATTERIJ OF ACCU

 

Waarom een thuisbatterij?

Door problemen met het energienet moeten eigenaren van zonnepanelen soms betalen als ze te veel energie terug leveren. Dit voelt niet goed. Ook wil je soms profiteren van lage tarieven of eigen energie gebruiken als de zon niet schijnt, zoals ’s avonds je auto opladen.

Om meer flexibiliteit te hebben en je eigen energie te gebruiken, is opslag belangrijk. Een thuisbatterij of accu kan helpen. De markt voor thuisbatterijen groeit snel. Er moeten nog verbeteringen komen in duurzaamheid en kosten. Laat je daarom goed adviseren over de besparingen voor jouw situatie. Kijk voor meer informatie op: Eigen Huis – Thuisbatterij.

 

Endura ledenvoordeel

Als Endura willen we leden helpen stappen te maken in verduurzaming en kosten te verminderen. Installatiebedrijf Van Drunen BV biedt 2,5% korting op thuisbatterijen. Dit kan honderden euro’s schelen. Samenwerken met een lokaal bedrijf vermindert energieverspilling door kortere afstanden.

 

Maak gebruik van de ledenkorting

Wil je gebruikmaken van deze korting? Mail je verzoek onder vermelding van ‘Ledenkorting thuisbatterij-accu’ naar info@endura-harderwijk.nl. Je ontvangt dan per e-mail een persoonlijke code met kortingsvoordeel bij Van Drunen BV. Bij vertoon van deze mail zullen zij de korting in hun offerte meenemen.

Share This