Endura Ledenvoordeel

GASVERBRUIK VERLAGEN MET WATERZIJDIG INREGELEN CV

 

Waarom waterzijdig inregelen?

Voor leden die geen warmtepomp willen, maar toch willen verduurzamen en besparen op hun gasverbruik, is waterzijdig inregelen van de cv-installatie een goede optie. Waterzijdig inregelen zorgt voor een ideaal temperatuurverschil tussen het water dat naar de radiatoren stroomt en het water dat terugkomt in de cv-ketel. Ook stroomt precies de juiste hoeveelheid water door de radiatoren. Dit zorgt ervoor dat alle kamers optimaal worden verwarmd. Het biedt extra comfort, minder energieverbruik en lagere energiekosten (ca. 10-15% per jaar). Het is snel en makkelijk te regelen. Kijk voor meer informatie zie: Eigen Huis – Waterzijdig inregelen.

 

Endura ledenvoordeel

Om te ontdekken of waterzijdig inregelen bij jouw woning past, heeft Endura lokale vakman Oosterhoff-Poolen om hulp gevraagd. Zij geven graag advies en een Endura-ledenkorting van 10% op het waterzijdig inregelen van je CV. Dit kan al snel een korting van € 75 tot €100 betekenen.

 

Maak gebruik van de ledenkorting

Wil je gebruikmaken van deze korting? Mail je verzoek onder vermelding van ‘Ledenkorting waterzijdig inregelen’ naar info@endura-harderwijk.nl. Je ontvangt dan per e-mail een persoonlijke code met kortingsvoordeel bij Oosterhoff-Poolen. Bij vertoon van deze mail zullen zij de korting in hun offerte meenemen. Kijk ook naar de andere ledenaanbieding van Oosterhoff-Poolen om je gasverbruik te verlagen.

Share This