Endura Ledenvoordeel

GASVERBRUIK VERLAGEN MET WARMTEPOMP

 

Waarom een warmtepomp?

In de overgang naar een duurzamere woning zijn er veel investeringsmogelijkheden. Eén optie is de aanschaf van een (hybride) warmtepomp om je gasverbruik (fossiele brandstof) te beperken of zelfs tot nul te verlagen. Een warmtepomp vervangt je cv-ketel (all-electric) of werkt ermee samen (hybride). Het haalt warmte uit de lucht of de bodem, is energiezuinig en kan je geheel of gedeeltelijk van het gas af helpen. Kijk voor meer informatie op: Milieu Centraal – Warmtepomp.

 

Endura ledenvoordeel

Welke warmtepomp bij jouw woning past, bespreek je met een lokale vakman. Endura heeft Oosterhoff-Poolen bereid gevonden om Endura-leden een korting te geven van € 300,– (incl. btw) op een (hybride) warmtepomp.

 

Maak gebruik van de ledenkorting

Wil je gebruikmaken van deze korting? Mail je verzoek onder vermelding van ‘Ledenkorting warmtepomp’ naar info@endura-harderwijk.nl. Je ontvangt dan per e-mail een persoonlijke code met kortingsvoordeel bij Oosterhoff-Poolen. Bij vertoon van deze mail zullen zij de korting in hun offerte meenemen. Kijk ook naar de andere ledenaanbieding van Oosterhoff-Poolen om je gasverbruik te verlagen.

Share This