Als onderdeel van het project ‘Energietransitie’ van Kinderen voor Duurzaamheid, hebben kinderen van 19 lokale basisscholen in Harderwijk en Hierden de afgelopen 2 maanden met veel enthousiasme gewerkt aan duurzame energieprojecten. Ze zijn op een speelse manier uitgedaagd hoe ze anders kunnen omgaan met fossiele brandstoffen. Per school wordt het leukste werkstuk ingediend bij de Harderwijkse Uitdaging, die alle inzendingen omzet naar aansprekende kavels voor de Veiling Energietransitie Basisonderwijs Harderwijk-Hierden.

De opbrengst van de veiling gaat volledig naar de deelnemende scholen voor verduurzaming van hun school, die dit geld goed kunnen gebruiken om te investeren in duurzame materialen, zonnepanelen, luchtverversers en andere mogelijkheden om hun energieverbruik te verlagen.

De Harderwijkse bedrijven Allinq en MPeople nodigen je van harte uit om een bod te komen doen op deze bijzondere kavels tijdens de veiling. Telecombedrijf Allinq zorgt als gastheer voor de locatie en de catering, HR-dienstverlener MPeople haakt lokale ondernemers aan en eigenaar Maarten van Panhuis neemt de rol van veilingmeester op zich.

De veilingavond belooft een geweldige netwerkavond te worden, met bijzondere sprekers en een energiemarkt.

Datum: 12 april 2022
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, Harderwijk

 

Aanmelden Veiling Stichting Kinderen voor Duurzaamheid

Meld je aan voor de Veiling van Stichting Kinderen voor Duurzaamheid op dinsdag 12 april. Het ondersteunen van dit project geeft je de mogelijkheid om van concrete betekenis te zijn voor de toekomst van onze (klein)kinderen:

Share This