Zonneparken Sonnevanck in aanleg
Op dit moment is Cobalt Energieoplossingen uit Ermelo volop bezig met de aanleg van de 2 zonneparken op Sonnevanck. Waarschijnlijk wordt volgende week het SDE+ Zonnepark Sonnevanck al opgeleverd en medio juni is het Postcoderoos-project gereed.

Er is ook goed bericht van de provincie Gelderland binnengekomen. De provincie stelt voor dit project, omdat er meer dan 50 deelnemers zijn, het mooie bedrag van € 29.843,- subsidie beschikbaar. Hierdoor hebben de deelnemers naast zelf opgewekte duurzame groene energie ook een heel mooi rendement!

Herstel werkzaamheden Zonnepark Rantrime
Omdat de zonnepanelen op Rantrime niet helemaal perfect liggen en bij storm mogelijk beschadigd raken, is besloten het aangelegde zonnepark te controleren en waar nodig de bevestigingen aan te passen. Deze week worden voor de veiligheid onder het dak weer netten gehangen. Volgende week zullen de werkzaamheden op het dak starten. De reparaties gebeuren per omvormer en per deel van het zonnepark, zodat het andere deel kan blijven produceren. Omdat er nu toch geen spring- of dressuurwedstrijden van Rantrime zijn, past dit ook goed bij de activiteiten van de manege.

#zonnepanelen #postcoderoos #zonnepark #Sonnevanck #Harderwijk #Hierden #project #Endura #cooperatie #solar #duurzaam #veluwe #gemharderwijk #groene #energie #SDE #PCR

Share This