Een hoge energierekening? Slim omgaan met je energie helpt. Ontdek hoe!

Steeds meer Harderwijkers en Hierdenaren zijn zich bewust van hun hoge energierekening. Zij proberen de kosten te verlagen door slim met hun energie om te gaan. Hoe sla je de stroom van je zonnepanelen slim op, hoe gebruik je een airco als warmtepomp en hoe koop je slim energie in? Deze en ander vragen worden beantwoord tijdens het EnergieCafé dat Energiecoöperatie Endura organiseert over ‘Slim met Energie’ op woensdag 10 mei van 19.30 tot 22 uur in California Harderwijk. Inloop vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Datum: Woensdag 10 mei 2023
Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur
Plaats: California, Deventerweg 2A te Harderwijk

Lees het verslag van dit EnergieCafé

 

Programma

  • Thuisbatterijen – Doeko Hekstra (technisch adviseur)
  • Wateraccu – Emma Snaak (van startup Solyx)
  • Airco als warmtebron – Evert Raaijen (Endura-lid en ervaringsdeskundige)
  • Dynamische stroomtarief – André Dippell, directeur OM Nieuwe Energie

Tijdens het EnergieCafé van Endura krijg je o.a. informatie over thuisbatterijen. Doeko Hekstra (technisch adviseur) zet de verschillende soorten thuisbatterij op een rij. Emma Snaak (van startup Solyx) licht de wateraccu toe. Hoe werkt deze en wanneer is deze vorm van energieopslag interessant? Ook komt de airco als warmtebron en als koeler aan bod. Is dit een slimme manier om stroom te gebruiken? Endura-lid Evert Raaijen (ervaringsdeskundige) informeert de bezoekers over deze ‘vergeten’ warmtepomp.

Tot slot van het Slim met Energie-Café geeft André Dippell, directeur OM Nieuwe Energie, een korte uitleg over het dynamische stroomtarief. Wat is een dynamisch stroomtarief en waarom zou je overschakelen? OM nieuwe energie verkoopt en levert 100% duurzame lokaal opgewekte stroom van Endura en aan Endura-leden.

 

Hoe kun jij slim omgaan met energie? Welke oplossing past bij jouw situatie?

Geen gelikt koopadvies, maar leren van de kennis en ervaringen van anderen. Het EnergieCafé biedt een unieke setting voor een korte uitleg in combinatie met het uitwisselen van ervaringen, onder genot van een hapje en een drankje. Het EnergieCafé is gratis toegankelijk. Bekijk alle EnergieCafés van Endura.

 

Aanmelden

Aanmelding vooraf stellen we bijzonder op prijs. Mail naar: info@endura-harderwijk.nl

Share This