Haal Energie uit het Energiecafé van Endura

Endura organiseert haar tweede energiecafé. Dit wordt een informatieve en inspirerende bijeenkomst. Leden van de coöperatie én iedereen die geïnteresseerd is in duurzame energie in Harderwijk zijn van harte welkom.

Na een inleiding volgen twee korte voordrachten over respectievelijk de bouw van windmolens in de gemeente Harderwijk en over de ‘reis’ naar het verduurzamen van een huis. Tussendoor is er volop tijd om te praten, te drinken, te informeren naar  een warmtepomp of over de overstap naar echte duurzame lokale energie (=SamenOM).

Harderwijk wil in 2031 de uitstoot van CO2 met 45% verminderen. Deze doelstelling is niet haalbaar zonder het opwekken van windenergie. In het energiecafé willen wij graag weten hoe het staat met de plannen voor de Harderwijkse windmolens. Komen ze er wel, wie gaat ze plaatsen, van wie zijn ze, waar komen ze te staan en welke rol speelt Endura samen met de inwoners? Mevrouw Nienke van Keimpema van de gemeente Harderwijk geeft een actuele toelichting. Er is ook een 3d bewerking zodat een goede impressie kan worden gegeven van de visuele effecten voor u als inwoner van Harderwijk of Hierden. 

Waarom zou het voor u belangrijk zijn om uw energieleverancier vaarwel te zeggen en over te stappen naar =OM? Wat onderscheidt deze maatschappij van de anderen? in het energiecafé krijgt u de gelegenheid om uw vragen te stellen aan twee medewerkers van deze echt groene energiemaatschappij.

Een bedrijf dat warmtepompen installeert kreeg in ons vorige café veel belangstelling. Daarom  krijgt het ook deze keer weer een plaats om uw vragen te beantwoorden. Wanneer is het voor u rendabel om zo’n pomp aan te schaffen?

Het energiecafé is bij uitstek bedoeld om u informatie te geven en uw mening te vormen over de overgang naar duurzame, lokaal opgewekte energie. Die overgang doet u samen met de andere bezoekers. Onder het genot van een hapje of een drankje. Sommige bezoekers zijn vergevorderd en anderen beginnen net.

Wanneer : 12 juni 2018

Plaats: California Creatieve Energie aan de Deventerweg 2A in Harderwijk

19:30 u. – 20:00 u.          Inloop en ontvangst met koffie/thee

20:00 u. – 22.00 u.          Energiecafé

Graag vooraf aanmelden via de website van Endura, niet verplicht maar wel fijn

Share This