Zaterdag 9 maart, stonden de Energie Bespaar Adviseurs van Endura voor de Visspeciaalzaak Dries van den Berg en zn. Op een reguliere zaterdag is dit een van de drukstbezochte locaties in Harderwijk. Mensen komen van overal naar Harderwijk voor de lekkerste vis. De adviseurs gaven voorbijgangers gratis advies en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Ook kon men bij een adviesgesprek een slimme stroommeters (P1-meter) gratis in ontvangst nemen.

 

Slurpverbruik

De Rabobank stelde totaal 100 van deze stroommeters beschikbaar bij een adviesgesprek met één van de adviseurs. Met deze P1-meter is het mogelijk om nog beter te zien wat de grote energieslurpers in je huis zijn. Je kunt ook heel eenvoudig meten of je een hoog sluipverbruik hebt. Sluipverbruik is het onnodig verbruik van energie door apparaten die niet volledig uitgeschakeld zijn. Dit gebeurt doordat apparaten op stand-by staan, maar ook doordat ze een ingebouwde klok hebben, zoals een oven of magnetron. Door goed te meten, ben je in staat om de juiste energiebesparende maatregelen uit te voeren.

 

Komt ook en laat u informeren

Het energiespreekuur van Endura wordt standaard gehouden op de 3e zaterdag van de maand. Dan zijn de adviseurs tussen 10.00 en 12.00 uur beschikbaar voor een gratis adviesgesprek in California aan de Deventerweg 2A in Harderwijk. Zaterdag 16 maart, staan de deuren weer open om u welkom te heten. Er zijn meerdere adviseurs aanwezig en de koffie staat voor u klaar.

Aanmelden is niet noodzakelijk.

Wanneer zijn de volgende Gratis Energie Spreekuren?
Zaterdag 16 maart, California Deventerweg 2A
Zaterdag 6 april bij Wereldwinkel Harderwijk
Zaterdag 20 april, California Deventerweg 2A
Zaterdag 4 mei bij VVOG Harderwijk
Zaterdag 18 mei, California Deventerweg 2A

Share This