Liander heeft in de afgelopen week alvast een nieuwe, zwaardere kabel naar de manege in Hierden gelegd om alle stroom van de zonnepanelen straks goed af te kunnen voeren, zonder dat de kabels doorbranden. Liander verraste Endura wel door al zo snel te komen want de afspraak was dat er in week 5 van 2019 zou worden gegraven. Maar omdat er anders 8 maanden moet worden gewacht om bij Liander in de planning te komen, hebben we na overleg met het bestuur van Rantrime de kabel alvast laten leggen.

Inmiddels worden de voorbereidingen getroffen voor de oprichting van de coöperatie ” ZONNEPARK ENDURA RANTRIME u.a. “. Mr. Stephanie Scheiberlich, Kern notarissen, begeleidt Endura daarbij naar grote tevredenheid. Zodra de coöperatie is opgericht kunnen we de volgende stappen zetten: met het openen van een bankrekening en de provinciale subsidie aanvragen.

De verkoop van panelen loopt nog even door. De laatste panelen zijn nog beschikbaar voor huishoudens en bedrijven met de postcode 3841, 3842, 3843, 3846, 3848 en 3849.

Heb je interesse bel 06-51496245 of mail met info-endura-harderwijk.nl. Kijk voor meer informatie op www.endura-harderwijk.nl

 

Share This