Wat is de voortgang op de diverse projecten van Endura:

PCR Rantrime
Op 1 juni leveren de panelen van dit Postcoderoos-project precies een jaar groene stroom. We verwachten in juni de deelnemers en hun energieleverancier te informeren over de jaaropbrengst per paneel. Volg de actuele opbrengsten op de aparte website van zonnepark Rantrime: www.zonnepark-endura-rantrime.nl

SDE+ Bouw- en Infrapark
Vanaf 4 februari jl. draaien de ruim 1800 panelen van dit zonnepark op volle toeren. Deze maand hopen we de oplevering door het installatiebedrijf af te ronden.

SDE+ Sonnevanck
De zorggroep NWV heeft voor het SDE+ Zonnepark Sonnevanck 1140 zonnepanelen gelegd op de daken van Vivaldi, de Bloementuin en de Vlindertuin (3 nieuwe panden). De zorggroep maakt daarbij gebruik van de SDE+ subsidie van Endura. Het park is nu in aanleg en kan naar verwachting eind mei worden geleverd.

PCR Sonnevanck
Na de aanleg van het SDE+ Zonnepark Sonnevanck, wil Cobalt Energieoplossingen starten met de aanleg van het PCR Zonnepark op de daken van Iris, Hortensia, Myrthe en Rozemarijn.

Hier worden totaal 630 panelen gelegd door 62 gezinnen uit Harderwijk. Ze wekken zo de groene energie op die ze thuis gebruiken, maar niet op het eigen huis kunnen opwekken. Er is ook voor dit project provinciale subsidie aangevraagd en we rekenen weer op een goed rendement.

#zonnepanelen #postcoderoos #zonnepark #bouweninfra #Sonnevanck #Harderwijk #Hierden #project #Endura #cooperatie #groen #solar #duurzaam #veluwe #gemharderwijk #energiecafe #groenestroom #SDE #PCR

Share This