Op 24 mei aanstaande houdt Energiecoöperatie Endura haar volgende ledenvergadering in California aan de Deventerweg 2A te Harderwijk. Leden zijn van harte welkom en de leden zijn ook uitgenodigd om een introducee mee te nemen. Vanaf 19.00 u. is de zaal open.

In deze vergadering staan 2 zaken centraal.
Voor de pauze nemen we o.a. het herziene participatiereglement met u door, inclusief de informatiememoranda voor Endura- en Zondelen. De concept stukken zijn ook op de vergadering van februari behandeld en voorlopig vastgesteld. Een toets door een derde deskundige met specifieke kennis van de AFM en Wft regelgeving, leert ons het reglement toch een aantal punten aan te passen en de informatiememoranda te herschrijven om te voldoen aan de eisen de wetgever. Hiervoor wordt goedkeuring van de ALV gevraagd.

Na de pauze is Roelof Potters aan het woord met als Thema  Hoe komen we Van Gas Los? Roelof is lid van Endura en manager bij het netwerkbedrijf Alliander. Hij werkt met zijn team aan oplossingen om je huis te verwarmen zonder aardgas. Hij komt vertellen wat voor uitdaging dat is voor Alliander, de inwoners van Nederland en wat we als Endura kunnen doen.

U bent van harte uitgenodigd voor deze vergadering en via de onderstaande link is de agenda van de vergadering in te zien. Aanmelden kan via info@endura-harderwijk.nl.

Hopelijk tot 24 mei,

Ruud Mantingh, voorzitter

Agenda ledenvergadering 24 mei 2018

Hieronder vindt u enige foto’s van de avond plus de beide presentaties.

Presentatie Wim Sederel: Standvanzaken

Presentatie Roelof Potters: VanGasLos

 

Share This