Op 11 oktober jl. hielden we een EnergieCafé over de inzet van deelauto’s in Harderwijk. De belangstelling was goed en de avond was zeer geanimeerd. Deelmobiliteit is mogelijk een oplossing voor een dure parkeervergunning of een weinig gebruikte 2e auto. Op woensdag 22 november organiseren we een vervolgbijeenkomst.

Lokatie:    California, Deventerweg 2A
Tijd:          19.30 uur
Wanneer: 22 november 2023

 

Geïnteresseerd in het deelauto-project?

Op 22 november praten we door over de opzet van een deelmobiliteitsproject in onze gemeente. Ook nieuwe geïnteresseerden zijn welkom. We kijken ook terug op de eerste bijeenkomst. Meld je aan via deze link : Aanmelden voor deelmobiliteit, voor de vervolgbijeenkomst op 22 november a.s.

Wethouder Wilco Mazier gaf op 11 oktober in ons EnergieCafé aan dat met de groei van Harderwijk naar 60.000 inwoners, mobiliteitsplannen zullen veranderen voor delen van Harderwijk. De inrichting van een wijk wordt dan geprioriteerd naar lopen, fietsen, OV, delen en eigen vervoer. En Endura is ambassadeur van een sociaal auto-deel-programma van “Onze Auto”.
Misschien was je deze avond niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn en wil je wel meedoen met of meer informatie over het deelauto-programma, kom dan naar een vervolgavond op 22 november.

 

Share This